Ελλάδα

Λαμία: Με ερπυστριοφόρο της ΕΜΑΚ επιχείρηση απεγκλωβισμού πεζοπόρων στο χιονισμένο Καλλίδρομο

Τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους στο εκκλησάκι της Παναγίας των Θερμοπυλών, ενώ αντιλήφθηκαν ότι νυχτώνει και δεν μπορούν να γυρίσουν στη βάση τους

Νέα αποστολή απεγκλωβισμού για την 7η ΕΜΑΚ και τους πυροσβέστες της Λαμίας. Πεζοπόροι ακινητοποιήθηκαν το Σάββατο (18.01.2025) στο ορεινό εκκλησάκι της Παναγίας στις Θερμοπύλες στο χιονισμένο Καλλίδρομο.

Οι έξι πεζοπόροι ξεκίνησε νωρίς το Σάββατο από το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες για μία περιήγηση στο χιονισμένο τοπίο.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, όταν η παρέα έφτασε αρκετά ψηλά συνειδητοποίησε ότι δεν έχει τον χρόνο αλλά και τις δυνάμεις να επιστρέψει στη βάση της πριν νυχτώσει και γύρω στις 4 το απόγευμα ειδοποίησαν με το «112» την Πυροσβεστική.

Δυνάμεις από την 7η ΕΜΑΚ και τις όμορες Υπηρεσίες ξεκίνησαν να επιχειρούν από Θερμοπύλες, αλλά αποδείχτηκε αδύνατον να προσεγγίσουν λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στους αγροτικούς δρόμους, αλλά και των πεσμένων δέντρων.

Τελικά, με το ερπυστριοφόρο της ΕΜΑΚ κάλυψαν τη διαδρομή από το Ελευθεροχώρι και γύρω στις 6:45 το απόγευμα προσέγγισαν το εκκλησάκι ώστε να παραλάβουν την παρέα και να την οδηγήσουν με ασφάλεια στην περιοχή από όπου ξεκίνησαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μέλος του ISIS δήλωνε ο 32χρονος που επιτέθηκε σε ανήλικες στο Αιγάλεω - «Δέχτηκα εντολές για τις πυρκαγιές από άλλο μέλος, που μένει στο Παγκράτι»
«Δήλωνε κατά καιρούς 3, 4 διαφορετικές διευθύνσεις και δεν ίσχυε καμία από αυτές», σύμφωνα με το Mega - «Για κάθε εμπρησμό μου έδιναν 100 ευρώ» ομολόγησε στην Πυροσβεστική
Αιγάλεω: Μέλος του ISIS δήλωνε ο 32χρονος που επιτέθηκε σε ανήλικες – «Δέχτηκα εντολές για τις πυρκαγιές από άλλο μέλος, που μένει στο Παγκράτι»
16
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον πρώτο εμπρησμό του 32χρονου που επιτέθηκε στις ανήλικες στο Αιγάλεω
Ο 32χρονος είχε μπει στη χώρα μας από την Κω στις 12 Μαΐου του 2024, κατέθεσε αίτηση ασύλου καθώς ήταν πρόσφυγες πολέμου και αφού την ελαβε έφτασε στην Αθήνα , όπου δεν ειχε μόνιμη κατοικία και ο ίδιος δήλωνε άστεγος
Ο 32χρονος Παλαιστίνιος με συριακή υπηκοότητα που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ 5
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3