Ελλάδα

Λαύριο: Ληστεία σε χρηματαποστολή έξω από κατάστημα παιχνιδιών – Στο 1 εκατ. η λεία

Συναγερμός σήμανε στο Λαύριο για ληστεία σε χρηματαποστολή και μάλιστα με λεία – μαμούθ. 

Η ληστεία σε βάρος υπαλλήλων χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (26.09.24) στο Λαύριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπάλληλοι έπεσαν θύματα ληστείας, όταν βρέθηκαν έξω από μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στο Λαύριο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πλησίασαν τους υπαλλήλους κι απέσπασαν τα χρήματα που μετέφεραν. 

Η λεία «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής είχαν συγκεντρώσει χρήματα από όλες τις εταρείες της περιοχής. 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Πάμε και όπου βγει μέχρι το 2027 και μετά βλέπουμε, επιστρέφω απογοητευμένη από το Στρασβούργο»
Στο Στρασβούργο, όπου συζητήθηκε στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η ασφάλεια των τρένων στην Ευρώπη, μετά τις τραγωδίες στα Τέμπη και στην Ισπανία, βρέθηκε η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
ΟΣΕ: Κλείνει επ’ αόριστον η γραμμή του Οδοντωτού λόγω φυσικών φαινομένων και κατολισθήσεων
Ως αιτία αναφέρονται τα έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές, ενώ έχει κινηθεί προανακριτική διαδικασία για πιθανή επικινδυνότητα του δικτύου
Οδοντωτός