Ελλάδα

Λειτουργεί και πάλι το αεροδρόμιο της Μυκόνου – Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Σοβαρά προβλήματα στο διάδρομο απογείωσης - προσγείωσης εμφάνισετο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Ακυρώθηκαν πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς έφυγε ένα κομμάτι από τον αεροδιάδρομο. Κανονικά και πάλι σε λειτουργεία έπειτα από περίπου τέσσερις ώρες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές του αεροδρομίου έλαβαν την απόφαση να κλείσουν το διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης έως τις 20:00 (γίνονται επισκευές), με αποτέλεσμα να ακυρωθούν πτήσεις τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ενώ αεροσκάφος είχε λάβει θέση για απογείωση, τελικά φαίνεται να μην έλαβε έγκριση από τον πύργο ελέγχου λόγω της ακαταλληλότητας του αεροδιαδρόμου.  

Ο λόγος είναι πώς είχε φύγει ένα κομμάτι από τον αεροδιάδρομο. Οι εργασίες για να αποκατασταθεί η ζημιά κράτησαν περίπου τέσσερις ώρες, έτσι λίγο μετά τις 20:00 ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία του.

Πηγή: mykonospress.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακουργηματική δίωξη σε 29 αστυνομικούς σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για τα επεισόδια στο Νεοχώρι το 2019
Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα το 2019 ξέσπασαν επεισόδια με ρόπαλα, εκτοξεύτηκαν πέτρες, φωτοβολίδες, κροτίδες ενώ αρκετοί οπαδοί τραυματίστηκαν και αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων
Αστυνομία
Καιρός αύριο: Καύσωνας με 41 βαθμούς στα ηπειρωτικά – Μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις Κυκλάδες τους 33 με 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 35 με 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και τοπικά τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου
καιρός