Ελλάδα

Λεπτό προς λεπτό ο Κλασικός Μαραθώνιος στο Newsit! Βίντεο και Φωτο

Ένας Μαροκινός, ο Αμπντέλ Μπούμπκερ ήταν ο πρώτος που τερμάτισε στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ του Ανδριόπουλου, στην 7η θέση.

Ο Μαροκινός μπήκε στο Καλλιμάρμαρο έχοντας ξεκινήσει από τον Μαραθώνα μετά από 2 ώρες 11 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Κενυάτης Σάμι Τσούμπα που τερμάτισε μετά από δύο ώρες 13 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα και τρίτος – πάλι Κενυάτης – ο Ντανιέλ Ντιρίτου.

Στους “μικρούς” Μαραθωνίους συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου. τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. O καιρός ήταν βροχερός ενώ έπνεαν βόρειοι άνεμοι και η θερμοκρασία ήταν στους 8,4 βαθμούς, με την υγρασία στο 71%.

Πολύς κόσμος είχε καταφύγει κάτω από τέντες που έχουν στηθεί ώστε να προφυλαχθούν και να “ζεσταθούν”, πριν δοθεί η έναρξη.

Πάντως όλα πήγαν καλά, η συμμετοχή ήταν μεγάλη από κάθε ηλικία, ενώ είδαμε να τρέχουν γονείς με παιδιά, άνθρωποι με τα κατοικίδιά τους, παρέες και… αρχαίοι Έλληνες με σημαίες.

Παρόντες και αρκετοί επώνυμοι, δηλαδή γνωστά πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης αλλά και επιχειρηματίες.

Το Newsit μίλησε μαζί τους και σας μεταφέρει το κλίμα της καλής προσπάθειας.

Ξεκινάμε δυναμικά!

Τι λέει ο Χ. Φερεντίνος στο Newsit


 

Η Έυη Αδάμ μιλά στο Newsit

Στο τρέξιμο και ο επιχειρηματικός κόσμος – Ο Γ. Τσαβλίρης μιλά στο Newsit

Κόσμος μαζεύεται
 

     

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Μαραθωνίου το Σαββατοκύριακο

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: 42.195 μέτρα πορείας στο μέλλον

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κηφισιά: «Η ανθοκομική έκθεση δεν είναι απλώς ένας θεσμός, είναι η άνοιξη της πόλης μας» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς
«Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έχουν επισκεφτεί το Άλσος Κηφισιάς», σημειώνει ο κ. Ξυπολυτάς, τονίζοντας πως, παρά τις καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν την επισκεψιμότητα
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Στο κάδρο των ερευνών μια γυναίκα από την Αθήνα για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά – Οι απολογίες των κατηγορουμένων
Την ύπαρξη γυναίκας αποκαλύπτει ο 23χρονος κατηγορούμενος στην ερώτηση πως γνωρίζει τον 66χρονο - Στην υπόθεση δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλοι εμπλεκόμενοι
Η 19χρονη Μυρτώ