Ελλάδα

Λιανεμπόριο: «Κλειστές» παραμένουν Πάτρα και Θεσσαλονίκη – Πως θα ανοίξουν mall και outlet στις «κόκκινες» περιοχές

Η κυβέρνηση είναι αμετακίνητη στην απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη. Παρά τις αντιδράσεις από τους εμπόρους, που ετοιμάζουν από αντάρτικο και κινητοποιήσεις έως… κηδειόχαρτα.

Το λιανεμπόριο θα ανοίξει ξανά από τη Δευτέρα (05.04.2021) αλλά όχι στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, όπου αργά το βράδυ της Παρασκευής μπήκε… μπλόκο, με αποτέλεσμα τη θύελλα αντιδράσεων και τις απειλές για «ανάρτικο».

Click4more Λιανεμπόριο: Τι αλλάζει στα σούπερ μάρκετ από τη Δευτέρα

Μαζί με τα άλλα καταστήματα, στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» θα mall και τα outlet, πλέον, θα λειτουργούν ΜΟΝΟ με click away. Σημειώνεται ότι αυτό ΔΕΝ αφορά στην Αττική, η οποία είναι περιοχή στο «βαθύ κόκκινο».

Το άνοιγμα στο λιανεμπόριο φέρνει αλλαγές και στα σούπερ μάρκετ. Στις περιοχές όπου τα μαγαζιά θα ανοίξουν, τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν πλέον να πωλούν και τα προϊόντα που μέχρι σήμερα ήταν… πίσω από τις κόκκινες κορδέλες. Αυτό δεν θα ισχύει για τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κοζάνη. Εκεί, αφού το λιανεμπόριο δεν θα ανοίξει, τα προϊόντα (π.χ. ρούχα, παπούτσια) δεν θα πωλούνται ούτε στα σούπερ μάρκετ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Συμβόλαιο θανάτου από τη Ζάκυνθο «βλέπουν» οι αρχές τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού - Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο αρχιφύλακας
Δεν είναι γνωστό για το αν πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι, ενώ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι το είχε το θύμα της υπόθεσης
Ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις αλλαγές στα τρένα: Τα υλικά των καθισμάτων είναι πιο εύφλεκτα από ότι θα έπρεπε
«Ο ΟΣΕ αλλάζει στην πράξη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, μιλώντας για τις κάμερες σε συρμούς και σήραγγες και τα καινούργια τρένα που θα παραλάβει η χώρα
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Προφυλακίζεται ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης για τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο
Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος, τονίζοντας ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έπαιζαν τα παιδιά του - Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα που έγινε η έκρηξη στο εργοστάσιο
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
61