Ελλάδα

Λιόσια: Ελεύθερος ο 59χρονος γιος του ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος – Αναβλήθηκε η δίκη του

Αναβλήθηκε για τις 12 Ιουνίου, η δίκη του 59χρονου από τα Άνω Λιόσια στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο 59χρονος από τα Άνω Λιόσια δεν δήλωσε το θάνατο του πατέρα του στις Aρχές και φέρεται να επιχείρησε να κάψει τη σορό του στην αυλή του σπιτιού.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα συνοδεία αστυνομικών αλλά η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε και χορηγήθηκε αναβολή προκειμένου να προσκομιστούν η έκθεση νεκροψίας και αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων.

Μετά την αναβολή της δίκης, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιωπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής.

Το Σάββατο ο 59χρονος είχε υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση αλλά κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα