Ελλάδα

Λούρος: Η παραλία των 17 χιλιομέτρων που πας με το αυτοκίνητο

Τα ελληνικά νησιά είναι γεμάτα πανέμορφες και ατελείωτες παραλίες είτε με άμμο είτε με βότσαλο. Ωστόσο, η ηπειρωτική Ελλάδα συχνά κρύβει διαμάντια που δεν πρέπει να χάσεις.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η απέραντη αμμώδης παραλία της ηπειρωτικής Ελλάδας στην οποία πας φυσικά με το αυτοκίνητο. Οι εικόνες από ψηλά είναι άκρως εντυπωσιακές και αν βρεθείς εκεί θα απολαύσεις σίγουρα ένα ξεχωριστό μπάνιο.

Μια ατελείωτη σε έκταση παραλία που πρέπει να γνωρίσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου. Πρόκειται για να την παραλία Λούρος στην Αιτωλοακαρνανία.

Η παραλία Λούρος στην Αιτωλοακαρνανία έχει έκταση περίπου 17 χιλιόμετρα και είναι αμμώδης και με καθαρά νερά. Θεωρείται από τις μεγαλύτερες παραλίες της Ελλάδας και το καλό είναι ότι δεν βρίσκεται σε νησί ώστε να χρειάζεσαι κάποιο πλοίο για να πας.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Χρήστος Μαυρίκης στο Αυτόφωρο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στα Σπάτα
Ο άλλοτε «αρχικοριός» κατηγορείται για αράνομη οπλοκατοχή όπλου κρότου λάμψης, άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη κατοχή πυρομαχικών, απείθεια, απειλή και παράνομη κατοχή ναυτικής φωτοβολίδας
Ο Χρήστος Μαυρίκης στο Αυτόφωρο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στα Σπάτα
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ με μια κοινή τους φωτογραφία: «Θα μου λείψεις τόσο πολύ»
Με ανάρτηση στο Instagram μίλησε για τη «φλόγα», τη διαύγεια και την «περιέργεια ενός νέου ανθρώπου» που, όπως σημείωσε, διατήρησε μέχρι τέλους η κορυφαία βυζαντινολόγος
Μαρέβα Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ