Ελλάδα

Λούτσα: Βρέθηκε το ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία των 6 Τούρκων

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές της Λούτσας που πριν από λίγες μέρες δολοφόνησαν τους έξι Τούρκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το όπλο που βρέθηκε προχθές από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα, μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Από το βαλλιστικό έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα εννιάρια πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό στη Λούτσα. 

Πάνω στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, ωστόσο ο βαλλιστικός έλεγχος αποδεικνύει ότι και από τη θαλάμη του συγκεκριμένου όπλου έφυγαν οι σφαίρες που αφαίρεσαν τις ζωές των έξι Τούρκων. 

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Σεπτεμβρίου έξι Τούρκοι υπήκοοι βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Λούτσας και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Τα θύματα είχαν έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στην Γαλλία και στην Ιταλία, με διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου. Όλοι τους καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
39