Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος άντεξε εκείνα τα τέσσερα λεπτά και υπέδειξε τους ενόχους»

Μάγδα Φύσσα

Σε δηλώσεις προχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 07.10.2020, λίγο μετά την ανακοίνωση πως το δικαστήριο διέκοψε την δίκη της Χρυσής Αυγής για να συνεχιστεί την Πέμπτη, 08.10.2020, με την την αγόρευση της εισαγγελέως επί των ελαφρυντικών, η Μάγδα Φύσσα.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, η δολοφονία του οποίου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για να φτάσουμε σήμερα στην ιστορική απόφαση για την εγκληματική οργάνωση -πλέον- Χρυσή Αυγή, Μάγδα Φύσσα, μίλησε έξω από το Εφετείο Αθηνών στους δημοσιογράφους.

Click4more: Χρυσή Αυγή: Σε χρόνο… dt οι συλλήψεις των ενόχων – Το σχέδιο της Αστυνομίας

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του γιου της υπογράμμισε: «Αυτό περιμέναμε αυτό ήταν το ζητούμενο, είναι μια ιστορική νίκη».

Παράλληλα, ευχήθηκε η αυριανή μέρα όπου συνεχίζεται η δίκη «να είναι σαν την σημερινή». Όπως ανέφερε, η απόφαση του δικαστηρίου αποτέλεσε σήμερα «νίκη της δημοκρατίας». Αυτή η νίκη οφείλεται, σύμφωνα με την ίδια από την μία στον γιό της Παύλο που «άντεξε εκείνα τα τέσσερα λεπτά και υπέδειξε τους ενόχους» και από την άλλη στην πολιτική αγωγή που «όλον αυτόν τον καιρό αγωνίστηκε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις