Ελλάδα

Μαίρη Χρονοπούλου: Τελευταίο αντίο με μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα – Άγνωστο που θα σκορπιστεί η τέφρα της

Υπό τις μελωδίες του βιολιού της Ευανθίας Ρεμπούτσικα παίχτηκε η τελευταία σκηνή για την Μαίρη Χρονοπούλου στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Η καλή φίλη της Μαίρη Χρονοπούλου, Ευανθία Ρεμπούτσικα έπαιξε με το βιολί της μία μουσική σύνθεση. Ήταν μια από τις τελευταίες επιθυμίες της αξέχαστης ηθοποιού. 

Μακρινοί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της βρέθηκαν στο Αποτεφρωτήριό της. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει ένα «θρίλερ» σχετικά με το σημείο όπου θα σκορπιστεί η τέφρα της.

Σύμφωνα  με το T-live, επικαλούμενη τον δικηγόρο και καλό της φίλος κ. Χατζημιχάλη, η μεγάλη κυρία του ελληνικού σινεμά είχε εκφράσει την επιθυμία να σκορπιστεί η τέφρα της στη θάλασσα του Σουνίου.

kideia ronopoulou kideia ronopoulou kideia ronopoulou
Από την άλλη, ο Θωμάς Χούντας, ο άνθρωπος που τη βρήκε πεσμένη μετά το ατύχημα, και ο πρόεδρος του Χαμόγελο του παιδιού, κ. Γιαννόπουλος υποστηρίζουν ότι η Μαίρη Χρονοπούλου ήθελε να μεταφερθεί η τέφρα της σε μνημείο εντός του σπιτιού της στην Παιανία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι αλλαγές για την εισαγωγή στα ΑΕΙ μέσα από το Εθνικό Απολυτήριο – Το χρονοδιάγραμμα και η τράπεζα θεμάτων
Βασικός στόχος είναι να ενισχυθεί ο ρόλος του Λυκείου και να αποκτήσει ουσιαστικό βάρος το απολυτήριο, ακολουθώντας πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη σε άλλα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά συστήματα
Σχολείο
Καιρός σήμερα: Βροχερό σκηνικό με καταιγίδες στο Ιόνιο και χιόνια στα ορεινά – Άνοδος της θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 18 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός