Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάξιμος Σαράφης: Το πολυτελές γραφείο του στην Πανεπιστημίου

Μάξιμος Σαράφης: Το πολυτελές γραφείο του στην Πανεπιστημίου

Στο γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού του ο «Μάξιμος Σαράφης» με τα θύματα του, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, δεν αναγράφεται πουθενά το όνομα της εταιρείας.

Εκεί, παρουσιαζόταν μέσα σε πολυτελές χώρο προκειμένου να πειστούν οι υποψήφιοι πελάτες του. 
Άνθρωποι που τον έβλεπαν στον χώρο αυτό, μιλώντας στο newsit.gr υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν με τι ασχολείται.

Έξω από την πόρτα του γραφείου του, στον 8ο όροφο, υπάρχουν δύο κάμερες ασφαλείας – ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Ο κύριος Βαγγέλης, ο οποίος εργάζεται στο κυλικείο του κτιρίου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τον έβλεπα, εγώ του πήγαινα τον καφέ, σπάνια έβλεπα κόσμο στο γραφείο του, αλλά δεν γνώριζα με τι ασχολείται. Χθες το πρωί ήρθε εδώ η αστυνομία γύρω στις δέκα και έμεινε περίπου δύο ώρες μέσα. Το γραφείο του μέσα ήταν πολύ καλό, λουξ».

Στη συνέχεια η θυρωρός του κτιρίου, λέει, ότι ούτε εκείνη γνώριζε με τι ασχολείται ο «Μάξιμος Σαράφης»: «Τον βλέπαμε που ερχόταν εδώ, ήταν ευγενικός, με το χαμόγελο. Δεν ήξερα καθόλου ούτε τι δουλειά κάνει, ούτε ποιοι έρχονταν εδώ. Δεν είχε συγκεκριμένο ωράριο, αλλά συνήθως έφευγε νωρίς».

 

Στον προστατευόμενο μάρτυρα της υπόθεσης Novartis «Μάξιμο Σαράφη» και σε ακόμα 6 άτομα απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Κατηγορούνται για τη σύσταση «μαϊμού» εταιρείας η οποία υποσχόταν μεσολάβηση για δάνεια πολλών εκατομμυρίων, χρεώνοντας 100.000 ευρώ το άτομο.

Αναστασία Σταματοπούλου

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις