Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάνος Δασκαλάκης: Η ζωή του ένα μήνα αφού συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης

Ένα μήνα μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης περνά δύσκολες στιγμές – σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον- και αγωνιά για τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών του. 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, όπως προκύπτει απ’ τις τελευταίες συνομιλίες με τους στενότερους φίλους του, δε φοβάται και δεν πιστεύει ότι θα του ασκηθεί δίωξη, δεν αλλάζει το παραμικρό από τα όσα είπε για την 33χρονη στην ανακρίτρια αλλά και μπροστά στις κάμερες και δηλώνει στη διάθεση των Αρχών, αν κληθεί για νέα συμπληρωματική κατάθεση.

Ο 30χρονος σταμάτησε να δουλεύει στην Πάτρα, είναι παντού αναγνωρίσιμος ακόμα και στην Αθήνα και για το βιοπορισμό του, βοηθούν λίγο πολύ όλοι εκείνοι που έχει επιλέξει να έχει κοντά του, αυτό το δύσκολο διάστημα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πλέον καθημερινή επικοινωνία μόνο με τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους του. Πλέον αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, μένει στην Αθήνα, σπάνια εμφανίζεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκεί που είναι θαμμένα τα παιδιά του και παραμένει πάντα στο κάδρο της μεγάλης έρευνας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις