Ελλάδα

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης στην Αχαρνών – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντολέας να είναι έγκλειστος στις φυλακές
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πανικός προκλήθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας όταν άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδες σε δύο καφετέριες προκαλώντας υλικές ζημιές από την έκρηξη, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο την εντολή να την έχει δώσει κρατούμενος από τις φυλακές.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr ακούγεται η έκρηξη που προκλήθηκε στις 4.25 τα ξημερώματα της Τρίτης (8/9/26) στο καφέ – μπαρ της οδού Αχαρνών.

Είναι η μία από τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν μέσα σε λίγη ώρα, τα ξημερώματα της Τρίτης (08.09.2026) στο κέντρο της Αθήνας. Η πρώτη επίθεση έγινε στην Αχαρνών, στο ύψος της Ομόνοιας ενώ η δεύτερη στην πλατεία Αμερικής.

Από τις επιθέσεις σε Ομόνοια και πλατεία Αμερικής δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Αν και οι δύο επιθέσεις έχουν αρκετές ομοιότητες, οι αρχές αναζητούν στοιχεία για να εξακριβώσουν αν ο δράστης που κρύβεται πίσω από τις εκρήξεις είναι το ίδιο άτομο.

Οι έρευνες εστιάζουν στο βιντεοληπτικό υλικό ενώ δεν αποκλείεται ο εντολέας να είναι έγκλειστος στις φυλακές.

Οι αρχές, έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» έναν από τους πιο διαβόητους κακοποιούς που είναι στη φυλακή για υποθέσεις ανθρωποκτονιών, εκβιασμούς αλλά και συμπλοκές μέσα στη φυλακή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας, βροχές και στην Αττική – 6 μποφόρ οι άνεμοι, πτώση της θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία στη Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 15-16 βαθμούς Κελσίου, στη Θράκη από 12 έως 26-28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 25-27, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 21-23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα από 16 έως 26-28 βαθμούς και στην Κρήτη από 15 έως 25-27 βαθμούς Κελσίου
Βροχή στην Αθήνα