Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ο Μίκης παρακαλούσε να πεθάνει – Το θέμα Κουρή είναι μια αηδία

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ο Μίκης παρακαλούσε να πεθάνει – Το θέμα Κουρή είναι μια αηδία

Για τις τελευταίες στιγμές του Μίκη Θεοδωράκη μίλησε η κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για όλα όσα συνέβησαν μετά τον θάνατό του αλλά και για τον Νίκο Κουρή, που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του.

Μιλώντας στο Aplha Κύπρου και στον Τάσο Τρύφωνος η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αποκάλυψε για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη πως: «Άλλαξε η ζωή μου πολύ χωρίς τον πατέρα μου. Τους τελευταίους δύο μήνες παρακαλούσε να πεθάνει, υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούταν ποτέ, ήθελε όλο κάτι παραπάνω και αυτό εμένα με δυνάμωσε».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του πατέρα μου. Σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να θάψω τον πατέρα μου εγώ. Και βέβαια την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα.

Γιατί υπάρχει μία κόντρα με εμένα από χρόνια. Δεν έχω δικαίωμα στο έργο του, είμαι τόσο χαζή εγώ και ο αδελφός μου που δεν έχουμε δικαίωμα. Καταλαβαίνεις πόσο πονετικό είναι αυτό;».

 

Αναφέρθηκε, δε, και στον Νίκο Κουρή λέγοντας: «Το θέμα του Κουρή; Δεν υπάρχει για μένα. Είναι μια αηδία, ντροπή δηλαδή».

Τέλος, σε απόσπασμα της συνέντευξης που αναμένεται να προβληθεί ολόκληρη την Κυριακή η ίδια ακούγεται να λέει: «Τα παιδιά κάποια στιγμή για να πάνε να δουν τον μπαμπά έπρεπε να κλείσουν ραντεβού, δεν έμπαιναν αυθόρμητα και αυτό το πράγμα τους αποξένωνε».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις