Ελλάδα

Μαρούσι: Ελεύθεροι οι 4 κατηγορούμενοι για την επίθεση σε δυο ανήλικους έξω από τον ΗΣΑΠ

Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται κάθε κατηγορία ενώ ο τέταρτος αποδέχθηκε πως ήταν στο σήμειο

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικού όρου αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την άγρια επίθεση με λοστούς σε βάρος δύο 17χρονων έξω από τον ΗΣΑΠ στο Μαρούσι τα Χριστούγεννα.

Οι κατηγορούμενοι, δύο ανήλικοι και δύο 18χρονοι, απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή ο οποίος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, τους έκρινε προσωρινά ελεύθερους με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους δύο φορές τον μήνα για την επίθεση σε δυο άτομα έξω από τον ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για το αιματηρό περιστατικό, περιλαμβάνει το κακούργημα της ληστείας κατά συναυτουργία και τα πλημμελήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων, κατά συναυτουργία και κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αδικήματα που αφορούν πλην των τεσσάρων και όσους εντοπιστούν από την έρευνα των αρχών ως συμμετέχοντες στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενοι οι τρεις από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στην επίθεση, ενώ ο τέταρτος, 18 ετών, αποδέχθηκε την παρουσία του, ισχυριζόμενος ωστόσο, ότι ούτε χτύπησε ούτε λήστεψε τα δύο θύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων