Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Μαρούσι: «Της πετούσαν δυναμιτάκια την ώρα που πήγαινε στο αυτοκίνητο» – Πώς έγινε η επίθεση σε γυμνάσιο

Μαρούσι: «Της πετούσαν δυναμιτάκια την ώρα που πήγαινε στο αυτοκίνητο» – Πώς έγινε η επίθεση σε γυμνάσιο
Το σημείο που έγινε η επίθεση

Πανικός προκλήθηκε το πρωί σε γυμνάσιο στο Μαρούσι, όταν ανήλικοι που φοιτούν σε άλλο σχολείο – για άγνωστο λόγο – πλησίασαν το σχολικό κτήριο και άρχισαν να πετούν δυναμιτάκια, νερόοπομπες και αυγά προς τους μαθητές.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το κίνητρο πίσω από αυτή την επίθεση και για ποιο λόγο οι ανήλικοι δράστες αποφάσισαν να τρομοκρατήσουν τους μαθητές του Γυμνασίου στο Μαρούσι.

Οι ανήλικοι δράστες πέταξαν αυγά σε μαθητές, ενώ από την απρόκλητη επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και μια καθηγήτρια.

Όπως περιέγραψε μαθητής του σχολείου όλα έγιναν περίπου στις 11 το πρωί όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους παιδιά από άλλο γυμνάσιο: «Μας πετούσαν αυγά και νερόπομπες. Πολλά παιδιά “έφαγαν” αυγά» τόνισε στο newsit.gr ο μαθητής.

Περιέγραψε μάλιστα πως τραυματίστηκε η δασκάλα τους: «Ρίξανε δυναμιτάκι στο αυτοκίνητο μια καθηγήτριας. Πήγε η κυρία μας να κλείσει τον συναγερμό και εκείνη την ώρα της πέταξαν άλλο ένα δυναμιτάκι και τραυματίστηκε στο πόδι».

Όπως είπε δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως τα παιδιά φοβήθηκαν: «Τρομάξαμε με το δυναμιτάκι και με το που μάθαμε ότι είναι καλά η κυρία μας ησυχάσαμε».

Το παιδί περιέγραψε πως στη συνέχεια έφτασαν στο σχολείο αστυνομικοί. 

Για την υπόθεση προσήχθησαν 9 ανήλικοι περίπου 14 ετών που βρέθηκαν κοντά στο σχολείο ύστερα από έρευνες της αστυνομίας. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η καθηγήτρια που τραυματίστηκε ελαφρά, αναμένεται εντός της ημέρας να πάει στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση κατά των δραστών.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις