Ελλάδα

Μάρτυρες του Ιεχωβά προσπαθούν να προσηλυτίσουν πρόσφυγες στον Πειραιά – ΦΩΤΟ

Μέσα στο δράμα και τις κακουχίες που βιώνουν οι περισσότεροι από 4.800 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά έχουν να αντιμετωπίσουν και ανθρώπους που προσπαθούν να τους προσηλυτίσουν.

Πρόκειται συγκεκριμένα για Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι πλησιάζουν οικογένειες προσφύγων και προσπαθούν να τους προσηλυτίσουν.

Μάλιστα, έχουν μαζί τους και έγγραφα και βιβλία με εικόνες του Ιησού Χριστού και μάλιστα γραμμένα στα αραβικά, έτσι ώστε να μπορούν να το διαβάσουν και οι πρόσφυγες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο Πύργου παραμένει το μωρό που το είχαν αφήσει οι γονείς του στο μπαλκόνι
Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι δύο γονείς των παιδιών, καθώς κρίθηκε αναγκαία η παρουσία της μητέρας για τη φροντίδα του 11 μηνών μωρού που είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας
Μία πολυκατοικία