Ελλάδα

Ματίνα Παγώνη για «νόσο της καμήλας»: «Ένας στους τρεις μπορεί να πεθάνει»

Για τη νόσο της καμήλας μίλησε η Ματίνα Παγώνη λέγοντας πως υπάρχει ανησυχία στη Βρετανία, καθώς πολλοί Βρετανοί βρέθηκαν στο Κατάρ για το Μουντιάλ και κατά την επιστροφή τους «μετέφεραν» τη γρίπη αυτή.

Η Ματίνα Παγώνη ξεκαθάρισε: «Επιστημονικά είναι η νόσος της Μέσης Ανατολής. Συγκεκριμένα είναι το αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής. Η νόσος αυτή είναι γνωστή από το 2012».

Σημείωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, πως η μετάδοση της νόσου γίνεται ύστερα από στενή επαφή με την καμήλα, δεν είναι πολύ μεταδοτική σε σχέση με την κλασική γρίπη, αλλά ο ένας στους τρεις που νοσεί μπορεί να καταλήξει.

Τέλος μίλησε και για τις μέρες των γιορτών λέγοντας πως θα πρέπει να φοράμε μάσκα όπου υπάρχει συνωστισμός και να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό. Σημείωσε, δε, πως καλό θα είναι πριν επισκεφτούμε ένα σπίτι να έχουμε κάνει ένα τεστ κορονοϊού.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κιβωτός του Κόσμου: Την καταδίκη του πατρός Αντωνίου ζήτησε η εισαγγελέας για ξύλο, τιμωρίες και καταναγκαστική εργασία σε ανήλικους
Η κ. Συμιγιάννη πρότεινε την ενοχή για πέντε από τους επτά συνολικά κατηγορούμενους, του πατρός Αντωνίου και ακόμη τεσσάρων πρώην εργαζόμενων της Κιβωτού για βαριά, επικίνδυνη ή απλή σωματική βλάβη κατά περίπτωση
Ο πατέρας Αντώνιος στη δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου
Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη σύγκρουση του αγροτικού του 41χρονου με το φορτηγό στον Ασπρόπυργο
Στο βίντεο από κάμερα επιχείρησης στην περιοχή, καταγράφεται το γκρι αγροτικό αυτοκίνητο του 41χρονου να βγαίνει στον δρόμο που κινείται το φορτηγό κόκκινου χρώματος
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στον Ασπρόπυργο