Ελλάδα

Με κάρτα υγείας στο “πέτο” θα κυκλοφορούν οι στρατιωτικοί

Ατομική κάρτα υγείας σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό. Αυτό δεν είναι περίεργο. Περίεργο είναι ότι σύμφωνα με εντολή η οποία αποδίδεται στο ΓΕΕΘΑ, αυτή η κάρτα πρέπει “να φέρεται υποχρεωτικά από το προσωπικό εμφανώς”.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΣΜΕΔ “η κάρτα, όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς από μια απλή ανάγνωση, αναγράφει, πέραν των προσωπικών στοιχείων του κατόχου της, και στοιχεία όπως: χρόνιες παθήσεις, ειδικές αγωγές, αλλεργίες, εμβόλια και εμβολιασμούς, μπορεί δε να τύχει επεξεργασίας από άτομα, που τυχόν πέσει στα χέρια τους, με σκοπό διαφορετικό από αυτό που καλείται να εξυπηρετήσει και ίσως δυσμενείς συνέπειες για το πρόσωπο που τη φέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του 1944 και οι φωτογραφίες που αποτύπωσαν την τραγωδία
Το σημαντικό ιστορικό υλικό από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή ήρθε στο φως από έναν Βέλγο συλλέκτη ο οποίος έβγαλε κάποιες φωτογραφίες σε ιστότοπο πωλήσεων και δημοπρασιών
καισαριανή