Ελλάδα

Με νέες καθυστερήσεις το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων!

Κοντά στα 300.000.000 ευρώ ευελπιστεί να εξοικονομήσει το υπουργείο Υγείας από την έκδοση του νέου δελτίου τιμών φαρμάκων. Πότε αναμένεται να εκδοθεί...;

Παρότι αρχικά επρόκειτο να εκδοθεί στις 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, βρίσκεται ακόμη υπό σύσταση.
Ο κ. Σαλμάς διαβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι θα εκδοθεί άμεσα και ότι θα εξοικονομηθούν τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ δεδομένου ότι οι τιμές των φαρμάκων θα μειωθούν. Θα μειωθούν άλλωστε εκείνα τα σκευάσματα των οποίων η πατέντα έχει λήξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα