Ελλάδα

Μέγαρα: Νέες αποκαλύψεις για τον 4χρονο – Είχαν καταγγείλει τη μητέρα του και τον σύντροφό της στο Χαμόγελο του Παιδιού

Με απίστευτη μανία ο 23χρονος χτυπούσε για ώρα τον 4χρονο γιο της συντρόφου της στο σπίτι της οικογένειας στα Μέγαρα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του άτυχου παιδιού που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». 

Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κατέθεσε πως όταν γύρισε χθες το μεσημέρι στο σπίτι τους στα Μέγαρα και είδε τον σύντροφό της να χτυπάει τον 4χρονο γιο της, εκείνος της απάντησε μαινόμενος πως δεν θα ησυχάσει εάν δεν της σκοτώσει ένα παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχτηκε καταγγελία στις 8 Ιανουαρίου ότι τα παιδιά κακοποιούνταν και ήταν παραμελημένα. Μάλιστα, η καταγγελία ανέφερε πως τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφός της μεθούσαν συνεχώς και στη συνέχεια ξεσπούσαν στα παιδιά. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε δρομολογηθεί από τις αρμόδιες αρχές η αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τη μητέρα.

Την Τετάρτη (10.1.2024) κατά τις 12 με 13.00 το μεσημέρι οι υπηρεσίες του Δήμου Μεγάρων δέχτηκαν ανώνυμο τηλεφώνημα ότι στην περιοχή Βλυχό υπάρχει σε εξέλιξη κακοποίηση παιδιού. Μία με δύο ώρες το Κέντρο Υγείας Μεγάρων ειδοποίησε τον Δήμο ότι κάποιος είχε αφήσει μια γυναίκα με ένα βαριά κακοποιημένο παιδί και ζητήθηκε η μεταφορά του στο Θριάσιο με ασθενοφόρο του Δήμου.

Το παιδί διασωληνώθηκε στο Θριάσιο και μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Πλέον το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να σημειώνουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. 

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

 

Βαριά κακοποίηση 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το παιδί είχε μεταφερθεί με θλαστικά τραύματα και χτυπήματα όταν ήταν 2 ετών. Μάλιστα, τότε είχε νοσηλευτεί και η μητέρα με κατάγματα. Ωστόσο, η αστυνομία δεν κλήθηκε. 

Πριν από περίπου δύο μήνες ο μικρός είχε μεταφερθεί ξανά στο Νοσοκομείο Παίδων, με εγκαύματα. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενημέρωσε την εισαγγελέα για το περιστατικό. Τότε, η εισαγγελία απευθύνθηκε στην αστυνομία και ζήτησε τα στοιχεία διεύθυνσης του παιδιού και της μητέρας. Ωστόσο δεν ζητήθηκε, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να διενεργηθεί προανάκριση. 

Επίσης, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχε αναφερθεί αιτία ούτε για τα εγκαύματα, ούτε για τα χτυπήματα που έφερε το παιδί, γιατί η μητέρα φοβόταν να μιλήσει, κάτι το οποίο δεν συνέβη χθες. Κατονόμασε ως δράστη τον σύντροφό της, ο οποίος συνεχίζει να αναζητείται.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίντζας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 6
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 5
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 14