Ελλάδα

Μεταμόρφωση: “Θα σε σφάξω”! Καθηγητής απειλούσε μαθητή

Απίστευτο περιστατικό στο 1ο Γυμνάσιο στη Μεταμόρφωση. Μαθηματικός ούρλιαζε σε μαθητή και απειλούσε ότι θα τον σφάξει. Ο καθηγητής συνελήφθη και πάνω του βρέθηκε ένας σουγιάς.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο 1ο Γυμνάσιο στη Μεταμόρφωση την 1η Οκτωβρίου 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ημέρα, μητέρα μαθητή επισκέφθηκε τον γυμνασιάρχη, προκειμένου να του παραπονεθεί για την συμπεριφορά του μαθηματικού προς τον γιο της. Την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του γυμνασιάρχη, ακούστηκαν φωνές από την τάξη του γιου της και αμέσως πήγε να δει τι συνέβαινε.
Η μητέρα είδε τον μαθηματικό να ουρλιάζει στον γιο της “είσαι τρελός. Θα σε σφάξω”! Μπήκε εξαγριωμένη στην τάξη και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σχολείο και συνέλαβαν τον καθηγητή, ο οποίος – όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια- είχε πάνω του έναν σουγιά!
Σε βάρος του 67χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού: «Έχουμε ενδείξεις ότι υπήρχαν χημικά στα Τέμπη, πάμε σε μία δίκη χωρίς ενόχους, τι να περιμένουμε;»
«Έχουμε χημικά εγκαύματα ακόμα και στους διασώστες, ιατροδικαστές που αναφέρουν εγκαύματα από έλαιο σιλικόνης - Τα δείγματα μετά τις εκταφές θα σταλούν στο εξωτερικό» δηλώνει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού
26
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο μαυροφορεμένος άνδρας αφήνει τη βόμβα στη ντισκοτέκ Jacky.O.
Φτάνει ατάραχος έξω από τη ντισκοτέκ, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας. Την ώρα που τοποθετεί τη βόμβα, πίσω του περνάει αυτοκίνητο ενώ και κατά τη διαδρομή, περπατούσε δίπλα του ανυποψίαστος κόσμος
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο μαυροφορεμένος άνδρας αφήνει τη βόμβα στη ντισκοτέκ Jacky.O.
9