Ελλάδα

Μίκης Θεοδωράκης: Πέντε οι διαθήκες του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

Ανακοινώθηκε το άνοιγμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη την Δευτέρα από την έδρα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σήμερα Τρίτη ενημερώθηκαν και επίσημα τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτή ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν αντίγραφα.

Όπως είπαν άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή «T-live», μέχρι την Παρασκευή θα έχουν πάρει τα αντίγραφα της διαθήκης και έτσι θα γίνει γνωστή η τελευταία βούληση του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Είχε συντάξει πέντε διαθήκες

Να σημειωθεί πως η διαθήκη που άφησε ο Μίκης Θεοδωράκης πρόκειται για μια συρραφή πέντε διαθηκών καθώς από το 2015 και μετά κάποια περιστατικά τον ανάγκασαν να την αλλάξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-Live ο Μίκης Θεοδωράκης πριν το 2015 ήθελε να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι είχε ξεκινήσει να γράφει τις διαθήκες του, ωστόσο κάποια γεγονότα τον οδήγησαν να αλλάξει τις τελευταίες αποφάσεις του.

Πλέον μένει να φανεί ποια διαθήκη θα κηρυχθεί ως κύρια καθώς ο ειρηνοδίκης θα ελέγξει τη γνησιότητα της υπογραφής και την ημερομηνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πήγε να βοηθήσει έναν άνθρωπο, και την χτύπησε το φορτηγό, "έφυγε" σαν ήρωας», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού που πέθανε στη Χαλκιδική
Η σύζυγος μου γύριζε από την υπηρεσία της στις 5 Απριλίου, δεν μπόρεσε να τραβήξει τον ξαπλωμένο και τους χτύπησε το φορτηγό και τους δύο», εξηγεί ο σύζυγος της 46χρονης που πέθανε μετά από 2μηνη νοσηλεία
Η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Απρίλιο και κατέληξε στις 14 Ιουνίου
«Κάθε φορά που ακούμε σειρήνες μπαίνουμε στα καταφύγια, δεν έχουμε κοιμηθεί», λένε οι Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν αποκλειστεί στο Ισραήλ
Οι Έλληνες καλλιτέχνες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την πρεσβεία και προσπαθούν να βρουν τρόπο να επιστρέψουν στην Ελλάδα
Αλέκος Ζαζόπουλος