Ελλάδα

«Μούδιασε το χέρι του και σωριάστηκε» λέει κολλητός φίλος του 28χρονου που «έσβησε» στο Αγρίνιο στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

«Είχε πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, τον έπιασε ένα μούδιασμα στο χέρι», περιγράφει ο φίλος του 28χρονου

«Μούδιασε το χέρι του και έπεσε κάτω, σωριάστηκε» λέει στο newsit.gr ο κολλητός φίλος του 28χρονου που κατέρρευσε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και πέθανε χθες το βράδυ στο Αγρίνιο.

«Χθες πήγε σ ένα φιλικό ζευγάρι να αλλάξει το χρόνο και με πήρε τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά άλλα εγώ τον άκουσα αγχωμένο και κατάλαβα πως δεν είναι καλα» αναφέρει στο newsit.gr ο κολλητός φίλος του 28χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή του ανήμερα Πρωτοχρονιάς (01.01.2025) στο Αγρίνιο, όπου κατέρρευσε.

Όπως περιέγραψε για τον φίλο του, το τελευταίο διάστημα ο 28χρονος φαινόταν αρκετά σκεπτικός και αγχωμένος αλλά ποτέ δεν μοιραζόταν κάτι με άλλους γιατί ήταν άνθρωπος που δεν ήθελε να στενοχωρεί κανέναν με τα δικά του προβλήματα.

«Είχε πρόβλημα υγείας με την καρδιά του αλλά δεν μας έλεγε κάτι περισσότερο και ούτε επισκεπτόταν συχνά κάποιο γιατρό. Του μουδιάζει το χέρι συνέχεια αλλά το άφηνε και το έπαιρνε αψήφιστα, βέβαια έπαιρνε κάποια αγωγή απλά δεν το συζητούσε για να μη μας στεναχωρήσει και εμάς, δεν ήθελε», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κολλητό φίλο του 28χρονου που τον γνώριζε καλύτερα από κάθε άλλον γιατί τον ζούσε καθημερινά τα συμπτώματα με τα μουδιάσματα στο χέρι ήταν αρκετά συχνά.

«Όταν άλλαξε ο χρόνος γύρω στη μία με πήρε ο φίλος του που ήταν μαζί του και μου λέει πως ο Δημήτρης δεν είναι καλά και εκεί που καθόμασταν τον έπιασε ένα μούδιασμα στο χέρι και έπεσε κάτω σωριάστηκε και πως μετά τον πήγανε στο νοσοκομείο.

Όση ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον συνεφέρουν μετά από τρία τέταρτα που προσπαθούσαν. Στο τέλος μάθαμε ότι ο Δημήτρης δεν είχε επιστροφή και εγώ έψαξα να βρω τα αδέρφια του να τους ενημερώσω για όλο αυτό που έγινε», τόνισε στο newsit.gr ο φίλος του 28χρονου για τις δύσκολες στιγμές που διαδραματίστηκαν.

Όπως αναφέρει ο κολλητός του φίλος, ο 28χρονος ήταν ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί και του άρεσε πολύ η δουλειά που έκανε.

«Έμενε μόνος του εδώ στο χωριό γιατί βρήκε σπίτι αλλά στο Αγρίνιο δούλευε και ασχολούταν με εμπόριο αυτοκινήτων. Είχε κάποιο διάστημα και κατάστημα αλλά δεν πήγε καλά και το έκλεισε.

Τώρα τελευταία έφερνε αυτοκίνητα και πουλούσε μέσω κάποιο συναδέλφου που συνεργαζόταν. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς, ήταν νέος και καλός άνθρωπος» κατέληξε ο φίλος του αδικοχαμένου 28χρονου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί σταμάτησαν 42χρονο για αλκοτέστ και τον «τσάκισαν στο ξύλο» – Καταγγέλλει ότι του έσπασαν το χέρι και του ράγισαν τα πλευρά
Ο 42χρονος κάνει λόγο για ακραίες ανάρμοστες συμπεριφορές από ένστολους σε σημείο, όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά να φοβάται: «Ότι θα προβούν σε γενετήσιες πράξεις εναντίον μου»
Αστυνομικός 10
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
1
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 4 λεπτά
2
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
5