Ελλάδα

Νέα απεργία προκήρυξαν οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ

Την προκήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την Τετάρτη και την Πέμπτη 27 και 28 Ιανουαρίου, αποφάσισαν σήμερα σε νέα γενική συνέλευσή τους οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, που εντάσσει το ταμείο στον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι εργαζόμενοι με την 11ήμερη απεργία τους, αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν παρά τις παραπλανητικές προσπάθειες των υπουργών, οι οποίοι διερωτώνται για την έντονη αντίδρασή μας» τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου των υπαλλήλων του ταμείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ένας 15χρονος που δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το τσουνάμι μπορεί να αλλάξει τη χρονολογία της προϊστορικής έκρηξης
Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να τοποθετεί την έκρηξη περίπου στο 1500 π.Χ., δηλαδή νωρίτερα από προηγούμενες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για το 1600 π.Χ.
Στιγμιότυπο από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, στην Σαντορίνη