Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στην Athens Voice: Κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά οι Ρουβίκωνες…

Athens Voice

«Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται» αναφέρει η ΝΔ για τη νέα επίθεση στην Athens Voice.

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η νέα επίθεση της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» στα γραφεία της εφημερίδας Athens Voice.

Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει την εισβολή «επίθεση στην Δημοκρατία», ενώ στέλνει και ένα «μήνυμα» στον «Ρουβίκωνα»: «Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται», αναφέρει η ΝΔ.

Υπόσχεται τέλος «μηδενική ανοχή» σε ανάλογες πράξεις, αντιδιαστέλλοντας την στάση της επόμενης κυβέρνησης με την «πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση στην Athens Voice:

«Η επίθεση στην Athens Voice είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Μόνο που, αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται. Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις