Ελλάδα

Νέα μέτρα: Μόνο σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι από τη Δευτέρα (22/11)

Από την πλειοψηφία των κλειστών χώρων αποκλείονται από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 οι πολίτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης (18.11.2021), οι ενήλικες ανεμβολίαστοι πολίτες, πέραν της εστίασης, δεν θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, ούτε με την επίδειξη rapid ή μοριακού τεστ. κλειστές αίθουσες, όπως σινεμά, θέατρα, μουσεία και γυμναστήρια. 

Ωστόσο, διευκρινίζεται ότι οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να μπαίνουν κανονικά στα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία. 

Δείτε το τηλεοπτικό μήνυμα του Πρωθυπουργού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Ρέιζ, ο «Μάγειρας» και η σχέση με τον διασημότερο Τούρκο μαφιόζο – Ο πολυτελής βίος των Τούρκων με όπλα, ναρκωτικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα
Η ΕΛ.ΑΣ. σκοπεύει να δημιουργήσει ειδικό τμήμα μέσα στο ελληνικό FBI, για να αντιμετωπίσει πλέον αποκλειστικά την τουρκική μαφία
Αυτοκίνητο