Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Αναβολή στη δίκη του 22χρονου σάτυρου λόγω κορονοϊού

Λόγω των ειδικών μέτρων που ισχύουν στα δικαστήρια για την πανδημία του κορονοιού, η δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του 22χρονου επιδειξία από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, δε θα πραγματοποιηθεί.

Η υπόθεση του 22χρονου, που προκάλεσε σοκ με τις τελευταία επίθεση στη Νέα Σμύρνη η οποία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, αποσύρθηκε από το πινάκιο καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται στα Αυτόφωρα δικαστήρια μόνο δίκες με κρατούμενους.

Η δίκη του 22χρονου είχε αναβληθεί την περασμένη Δευτέρα μετά από αίτημα της υπεράσπισης του  προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν οι μάρτυρες αλλά και οι παθούσες.

neasmyrni parenoxlisi anartisi

Ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και το αδίκημα αφορά σε τέσσερις κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει.

Στο μεταξύ, ο 22χρονος θα δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού καλείται να δώσει ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης. Την σχετική παραγγελία προς τις αστυνομικές αρχές οι οποίες διενεργούν την προανάκριση, έδωσε ο εισαγγελέας που εποπτεύει την έρευνα. Την καταγγελία σε βάρος του έχει κάνει μία 22χρονη κοπέλα υποστηρίζοντας ότι της επιτέθηκε στις 6 Αυγούστου του 2020.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη του 98χρονου που κακοποιήθηκε από οικιακή βοηθό στην Χίο - «Τον σκότωσε και είναι ελεύθερη»
«Ποιος είναι ο νόμος για τα αδύναμα άτομα; Εμάς ποιος θα μας προστατέψει; Αναρωτιέμαι και αγανακτώ ειλικρινά, με ποια λογική ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη και έφυγε, είναι εκτός Χίου» λέει η κόρη του 98χρονου
Ο 98χρονος