Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Κοινωνική λειτουργός οδήγησε στους βιαστές της 14χρονης λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός παιδιού μόλις 14 ετών, που ζει σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 για τη νέα υπόθεση βιασμού ενός μικρού παιδιού και αποκάλυψε πώς ξεδιπλώθηκε το κουβάρι της υπόθεσης. Όπως έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής ο μαστροπός της την έπαιρνε τα βράδια από τη δομή στη Νέα Σμύρνη και την πήγαινε σε ξενοδοχεία του Μεταξουργείου όπου άνδρες την βίαζαν έναντι αμοιβής. 

«Αυτό που μας βοήθησε να αναλάβουμε δράση ήταν μια κοινωνική λειτουργός», τόνισε η κ. Δημογλίδου και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι «η καταγγελία ότι άνθρωποι περίμεναν το παιδί έξω από την δομή δεν είχε φτάσει στην Αστυνομία».

Η ίδια ανέφερε πως οι συλληφθέντες φαίνεται να ανήκουν σε κύκλωμα που παρασύρουν παιδιά και έκανε έκκληση στα κορίτσια να είναι προσεκτικά.

 

Όπως είπε οι εργαζόμενοι στη δομή είχαν θορυβηθεί από τη συμπεριφορά του παιδιού. 

Υπάλληλος ξενοδοχείου: Σοκαριστήκαμε

Παράλληλα, στον ΑΝΤ1 μίλησε και ένας υπάλληλος από το ξενοδοχείο, όπου φέρεται να πήγαιναν το κορίτσι. Ο υπάλληλος είπε ότι είχε δει το κορίτσι στο ξενοδοχείο, ωστόσο ανέφερε ότι δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν ανήλικη, καθώς ήταν βαμμένη, με ψηλοτάκουνα και ύψος 1.70. Κατέληξε λέγοντας πως: «Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε την ηλικία του παιδιού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ νότια από την Κάσο και την Κάρπαθο - Μήνυμα από το 112 για πιθανό τσουνάμι
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές - Καθησυχαστικός ο Ευθύμιος Λέκκας - Μετασεισμός 3,4 Ρίχτερ
Ο χάρτης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Ανανεώθηκε πριν 55 δευτερόλεπτα