Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη διπλή δολοφονία – Οι υποψίες για συνεργό

Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική διπλή δολοφονία σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στο “φως” ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει όσα συνέβησαν μετά τους πυροβολισμούς

Στο βίντεο ντοκουμέντο του “Live News” θα δείτε τη στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει την 31χρονη τραυματία. Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής της στο newsit.gr, η νεαρή γυναίκα καθόταν με την αδερφή της σε άλλο τραπέζι και τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πόδι.

Αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι αν ο εκτελεστής είχε συνεργό.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο “Live News” για τα προφίλ των δύο θυμάτων που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ.

Και τα δύο θύματα ήταν γνωστοί στις Αρχές. Ο 41χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλα και ληστείες. Μάλιστα, φέρεται να ήταν γνωστός στην περιοχή για τη δραστηριότητά του και τις σχέσεις του με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα. Ήταν γνωστός ως ο «εισπράκτορας» αφού συγκέντρωνε χρήματα για κύκλωμα που δρα και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο δεύτερος άνδρας που ήταν μαζί του, 44 ετών, δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια
Βίντεο με τον 43χρονο να πυροβολεί την ώρα του μακελειού στα Βορίζια στα χέρια της ΕΛΑΣ - Τη Δευτέρα απολογούνται τα τρία αδέρφια
Ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη συνελήφθη από τις αρχές, αφού έπειτα από μαρτυρίες που τον «έκαψαν», η ΕΛΑΣ εντόπισε σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπλα και φυσίγγια
Βορίζια
5