Ελλάδα

Νέα σχολική χρονιά: Ξεκινούν οι μεταφορές μαθητών στον Πειραιά

Χωρίς καθυστερήσεις αρχίζουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι μεταφορές μαθητών από και προς τα σχολεία τους.

Ειδικά, για την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά το σχολικό έτος 2015- 16 θα πραγματοποιηθούν 58 δρομολόγια εξυπηρετώντας 1.045 μαθητές, από ειδικά σχολεία, μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία, τα οποία μετέχουν στο πρόγραμμα χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

Το σχολικό έτος 2013- 14 εξυπηρετήθηκαν 649 μαθητές και το 2014- 15 858 μαθητές. Στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό κατατέθηκαν προσφορές και έχουν αναδειχθεί μειοδότες για 39 δρομολόγια, που θα εξυπηρετήσουν 849 μαθητές.

Δεν κατατέθηκε καμία προσφορά για 18 δρομολόγια, που εξυπηρετούν 196 μαθητές και θα γίνει επαναληπτική διαδικασία. Σε επίπεδο Περιφέρειας Αττικής θα γίνουν, τη νέα σχολική χρονιά, 945 δρομολόγια και θα εξυπηρετηθούν περίπου 18.000 μαθητές και μαθήτριες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη: Βρέθηκαν εκρηκτικά στρατιωτικού τύπου και βραδύκαυστο φιτίλι
Tις εκρηκτικές πλάκες εντόπισε μία περαστική, η οποία άμεσα κάλεσε την αστυνομία, ενώ στο σημείο φέρεται να υπήρχε και ύποπτος, ο οποίος όμως είχε ήδη αποχωρήσει μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
10
Τρελή πορεία με 206χλμ στην Εθνική Πατρών – Κορίνθου: Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει
Ο οδηγός με την πρόφαση ότι πάει να πιει νερό στο αυτοκίνητό του, μπήκε στο όχημα και στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε τον αστυνομικό και τον τραυμάτισε
Περιπολικό 4