Ελλάδα

Νέα υπερπτήση με drone πάνω από την Κανδελιούσσα Νισύρου

Μια ακόμη υπερπτήση πραγματοποίησε σήμερα η Τουρκία πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο με drone. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (6.2.2022) ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πραγματοποίησε υπερπτήση στις 15:18 πάνω από την Κανδελιούσσα στα 19.000 πόδια.

Νωρίτερα, στις 9:17 το πρωί, το ίδιο drone πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από τη νησίδα Αστακίδα Κάσου στα 19.000 πόδια.

Και στις δυο περιπτώσεις, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι δύο γυναίκες «κλειδιά» που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Το «μυστήριο» με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσα είπε μέσα από το κελί του ο 23χρονος, οι ισχυρισμοί του 66χρονου και οι δύο καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση
Η 19χρονη Μυρτώ