Ελλάδα

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από τους αρχαιοφύλακες

Απεργιακές κινητοποιήσεις κηρύττουν οι αρχαιοφύλακες για το επόμενο διάστημα όπως αποφάσισε η εκτελεστική γραμματεία της ΠΕΥΦΑ.

Όπως ενημερώνει η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων, σύμφωνα με ομόφωνη απόφασή της, οι αρχαιοφύλακες ξεκινούν απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: Η «στοχοποίηση του κλάδου», η «μεγάλη καθυστέρηση προσλήψεων και καμία εξέλιξη για νέο αίτημα μόνιμων προσλήψεων φυλάκων αρχαιοτήτων, όπως είχε συμφωνηθεί», τα «προβληματικά ωράρια» και η «μη ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εξαίρεση όλων των Αρχαιολογικών χώρων, Μουσείων και χώρων πολιτιστικού ενδιαφέροντος από το Υπερταμείο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών: Οι αφανείς ήρωες που παλεύουν και με τις πληγές του συστήματος – «Χωρίς εμάς δεν υπάρχει ΕΣΥ»
Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ) καταγγέλλει ότι παρά τις υποσχέσεις της πολιτείας και το σημαντικό έργο τους, οι νοσηλευτές παραμένουν επαγγελματίες β’ κατηγορίας
Νοσηλευτές
Θρίλερ με τους 3 θανάτους στο Ελληνικό: Το κινητό της κόρης άνοιξε μετά τον θάνατό της – Άγνωστη πίεζε τον 75χρονο να της μεταβιβάσει ακίνητο
Η μυστήρια καταγγελία του ηλικιωμένου γιου στο 100 και οι πληροφορίες για την κλοπή πολύτιμων αντικειμένων από το σπίτι των θυμάτων
Η οικογένεια που πέθανε μέσα σε λίγες ημέρες στο Ελληνικό