Ελλάδα

Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από την Ακρόπολη

Νεκρή είναι η γυναίκα που έπεσε από τον λόφο του Αποστόλου Παύλου στην Ακρόπολη, το μεσημέρι της Τρίτης (04.10.2022) μετά από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 13.00 το μεσημέρι στην Ακρόπολη, με την γυναίκα να μεταφέρεται, χωρίς τις αισθήσεις της, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η κοπέλα έπεσε από τον Ιερό βράχο, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο θέλει την άτυχη γυναίκα να προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία στην άκρη του βράχου με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου 20 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Μετά τις άκαρπες προσπάθειες ανάνηψης, το ασθενοφόρο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Σφοδρές βροχές και καταιγίδες από την κακοκαιρία Byron – Άνεμοι αγγίζουν τα 8 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 15 και στη Θράκη τους 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου
ΚΑΙΡΌς
Η κακοκαιρία Byron «σφυροκοπά» την χώρα: Πως θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, μαζικά μηνύματα από το 112
Στο έλεος της κακοκαιρίας ολόκληρη η χώρα με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια - Συστάσεις για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, οι δρόμοι που παραμένουν κλειστοί
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
7