Ελλάδα

Νεκρός οδηγός νταλίκας στην Εθνική Αθηνών Λαμίας: Το φορτηγό του τούμπαρε και τυλίχτηκε στις φλόγες

Ο οδηγός του οχήματος, βουλγαρικής καταγωγής, τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο μετά εξέπνευσε

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης προς τη Μεγάλη Παρασκευή στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα φορτηγό εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο 140ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία. Το φορτηγό τούμπαρε και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 63χρονος οδηγός.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η καρότσα του φορτηγού τυλίχθηκε στις φλόγες, καταλαμβάνοντας μέρος και της δεξιάς λωρίδας. Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 4 οχήματα και 8 άνδρες, η οποία επιχείρησε στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ο οδηγός του οχήματος, βουλγαρικής καταγωγής, τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο μετά εξέπνευσε. Τόσο ο τράκτορας όσο και η καρότσα του οχήματος καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο οδηγός είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά κατά την εκτροπή του φορτηγού. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επέλαση ψύχους σε όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις – Πιθανότητα χιονοκαταιγίδων στο βόρειο Αιγαίο
Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται έως και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (τοπικά έως και σε πεδινά τμήματα) της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Αν. Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και του Βορείου Αιγαίου
Χιονάνθρωπος στη Λέσβο
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό