Ελλάδα

Νέο “χτύπημα”! Συμβασιούχος μπούκαρε και τα “έσπασε” στο δημαρχείο του Ηλία Ψινάκη

Ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης συμβασιούχου σε δημαρχείο συνέβη σήμερα το πρωί στον Μαραθώνα μια ημέρα μετά τον τραυματισμό με μαχαίρι του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, από εργαζόμενο στην καθαριότητα.

Δράστης της επίθεσης ένας συμβασιούχος του Δήμου Μαραθώνα ο οποίος γύρω στις 9 το πρωί εισέβαλε στο δημαρχείο, ανέβηκε φωνάζοντας μέχρι το γραφείο του υπεύθυνου διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και προκάλεσε φθορές σε τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο εργαζόμενος επιχείρησε να εισβάλει και στο γραφείο οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, ωστόσο, απομακρύνθηκε από τους υπαλλήλους και διέφυγε με ποδήλατο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δράστης δεν είχε προγραμματισμένη συνάντηση με κάποιον από το Δήμο και είχε παραιτηθεί από τη θέση του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά, ψυχολογικά προβλήματα.

Τι είπε ο Ηλίας Ψινάκης

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, απουσίαζε από το δημαρχείο την ώρα της εισβολής και μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε σοκαρισμένος από το νέο περιστατικό βίας καθώς, όπως τόνισε, μια ημέρα πριν από την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Ελευσίνας είχε συμβουλεύσει τον κ. Τσουκαλά να ενισχύσει την ασφάλεια του γραφείου του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή τραγωδία στον Βόλο: «Είδαμε μία γυναίκα να είναι μέσα στις φλόγες και το παιδί να φωνάζει» λένε γείτονες της οικογένειας
«Ο γιος προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορεί και φώναζε και για τη μάνα του και για τη γιαγιά του», περιγράφουν τις δραματικές στιγμές οι γείτονες της οικογένειας στον Βόλο
Δύο νεκρές στον Βόλο
Καιρός αύριο: Συννεφιά σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε άλλες περιοχές
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 19 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 20 βαθμούς Κελσίου
καιρος