Ελλάδα

Νίκαια: Οι αναρτήσεις μίσους του 64χρονου – «Αυτή η ύπουλη μας χώρισε, την αποκηρύσσω από κόρη μου»

Σοκ προκαλούν οι δημόσιες αναρτήσεις μίσους του 64χρονου δράστη της δολοφονίας του 39χρονου γαμπρού του στη Νίκαια, τη στιγμή που το ανήλικο παιδί του θύματος παρακολουθούσε από το μπαλκόνι το στυγερό έγκλημα.

Το TLIVE έφερε στη δημοσιότητα τις αναρτήσεις μίσους του 64χρονου που έβαψε με αίμα τα χέρια του στη Νίκαια, σκοτώνοντας τον γαμπρό του. Σε αυτές επιβεβαιώνεται η εμμονή που είχε με την κόρη του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

«Αυτή η ύπουλη κατάφερε να χωρίσει τους γονείς της. Την αποκηρύσσω δημόσια από κόρη μου», έγραφε ο δολοφόνος.

Την ίδια ώρα, η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος, δήλωσε στο TLIVE ότι ο πατέρας της εκτόξευε απειλές εναντίον της από το 2018. «Θα χυθεί αίμα αν δεν γυρίσει πίσω η μητέρα σου», της έλεγε. «Θα τους σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ», προειδοποιούσε συγγενείς, προαναγγέλλοντας το έγκλημα.

Σημειώνεται πως ο δράστης της άγριας δολοφονίας είχε αφήσει ένα σύντομο σημείωμα, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητό του, με το οποίο είχε ταξιδεύσει στην Αθήνα.

 

 

Σε αυτό ανέφερε: «σας γράφω όλους στ’ α@@@@@ μου. Ό,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
46