Ελλάδα

Novartis: Στην Ευελπίδων ο Φρουζής για την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα [pics, vids]

Η επικύρωση ή μη της διάταξης απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα σε βάρος του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Hellas εξετάζεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Ο Κωνσταντίνος Φρουζής εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι, την ώρα που έφτανε στα δικαστήρια, για τη Novartis και το αν ακολουθούσε παράνομες πρακτικές.

Δείτε το στιγμιότυπο

Η εισαγγελική διάταξη εκδόθηκε αμέσως μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Φρουζή για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο Συμβούλιο και όπως σημείωσαν οι δικηγόροι του ζήτησε την επικύρωση καθώς δεν θέλει να υπάρχει καμία υπόνοια ότι θα φύγει από τη χώρα. Αντιθέτως δηλώνει ότι ανά πάσα στιγμή είναι στη διάθεση των δικαστικών αρχών.

Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Κ. Φρουζής

frouzis ypomnima frouzis ypomnima frouzis ypomnima frouzis ypomnima

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του, Σπύρος Παναγόπουλος

«Ο Φρουζής αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία»

Είναι στη διάθεση των αρχών δήλωσε ο Μιχάλης Φαράντος, εκ των δικηγόρων του πρώην αντιπροέδρου της Novartis. Όπως τόνισε, ο Κωνσταντίνος Φρουζής, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θέλει να βοηθήσει να διαλευκανθεί η υπόθεση. Και σημείωσε ότι η πλευρά του πρώην αντιπροέδρου της φαρμακευτικής εταιρίας δεν έχει γνώση της δικογραφίας.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ο Κωνσταντίνος Φρουζής «αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία αφορά στο πρόσωπό του».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5