Ελλάδα

Ο 33χρονος Γάλλος που σκότωσε την 36χρονη είχε νοσηλευτεί και στην ψυχιατρική κλινική στο ΠΑΓΝΗ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονική παράσυρση της 36χρονης Ράνιας στην Χερσόνησο Ηρακλείου την Τετάρτη (11.12.2024) από τον 33χρονο Γάλλο. 

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο 33χρονος, πριν την φονική παράσυρση στο Ηράκλειο, είχε εξεταστεί από ψυχίατρο στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ο οποίος έκρινε ότι δεν είναι επικίνδυνος, ωστόσο ο γιατρός επεσήμανε πως ο 33χρονος Γάλλος δεν έδειξε καμία πρόθεση να πάρει την σχετική φαρμακευτική αγωγή. Ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ισχυρίστηκε πως ουδεμία καταγγελία ή πληροφορία για βίαιη συμπεριφορά του 33χρονου Γάλλου, είχε περιέλθει στην γνώση του.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το creta24.gr ο 33χρονος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ο 33χρονος μάλιστα φαίνεται να είχε μεταφερθεί εκεί κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Όμως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάποια ψυχοπαθολογία και λίγο μετά έλαβε εξιτήριο. Κι όμως λίγους μήνες μετά, ο 33χρονος, με «φονικό όπλο» το αυτοκίνητό του, οδήγησε στον θάνατο την 36χρονη Ράνια.

Είχε προηγηθεί, λίγες ημέρες πριν το τραγικό συμβάν, η εξέτασή του και από ψυχίατρο στο Ρέθυμνο με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την ψυχιατρική γνωμάτευση του Γάλλου δράστη, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί τόσο σε επίπεδο διαδικασιών όσο και σε επίπεδο επιστημονική επιμέλειας.

Πηγή: creta24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
5
«Ετοιμάσαμε την τελευταία της βαλίτσα, δεν γύρισε ποτέ» λέει ο σύντροφος της 42χρονης αεροσυνοδού του μοιραίου Falcon
Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να δουν αν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση από τρίτους πριν από τη μοιραία πτήση
Μαρία Παππά