Ελλάδα

Ο εισαγγελέας παίρνει το νεογέννητο από τους Παλαιοχριστιανούς: «Θα πάμε στον Άρειο Πάγο»

«Τη μπέμπα μπορώ να τη δω μόνο κάποιες ώρες για έναν θηλασμό και τίποτα άλλο. Υπάρχει εισαγγελική διάταξη από την κοινωνική λειτουργό. Ακόμα και καλά να ήταν η μπέμπα σήμερα δε θα μπορούσα να την πάρω» είπε στο LiveNews η Παλαιοχριστιανή για το μωρό, που έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες.

Η γυναίκα γέννησε το μωρό εκτός νοσοκομείο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει τόσο η δική της ζωή όσο και το νεογέννητο κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο, το οποίο νοσηλεύεται ακόμα με κάποια προβλήματα υγείας. Ακόμα πάντως και αν το μωρό βγει από το νοσοκομείο, θα μεταφερθεί σε κάποια δομή και δε θα δοθεί στην οικογένειά του.

«Το παιδάκι είναι υγιέστατο. Σήμερα η σύζυγός μου που το είδε από κοντά, το αεροβάπτισε. Μία μάνα αυτή τη στιγμή δε μπορεί να πάρει το παιδί της… Η εισαγγελική απόφαση δε μας έχει κοινοποιηθεί οπότε για ποιο πράγμα εμείς να απολογηθούμε; Ο δικηγόρος μου, μου είπε ότι αύριο θα κάνει κάποιες νομικές κινήσεις στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου γιατί δε μπορεί να επικαλείται το νοσοκομείο μία εισαγγελική διάταξη που δε μας έχει κοινοποιηθεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται από τις κοινωνικές υπηρεσίες ότι το περιβάλλον που ζει η οικογένεια δεν είναι ασφαλές για να πάει εκεί το μωράκι ενώ κινδύνευσε η ζωή του επειδή γεννήθηκε εκτός νοσοκομείου.

«Εγώ τη βλέπω υγιέστατη» επιμένει η μητέρα για το μωρό της. Η ίδια λέει, πως όπου και να πάνε την μικρούλα, εκείνη θα στηθεί απ’ έξω και δε θα φεύγει.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας αποκαλύπτει ότι ετοιμάζονται και «κοινωνικές δράσεις» για την υπόθεση αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια δε ζει πια στα αυτοσχέδια λαγούμια που την είχαμε γνωρίσει αλλά σε κάποια περιοχή της Αττικής. Ωστόσο και πάλι, δε φαίνεται να ζει σε περιβάλλον που θα μπορούσε να μείνει ένα νεογέννητο…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο 54χρονος για τις δολοφονίες της μητέρας και της αδελφής του στου Ζωγράφου - «Πέθαναν από φυσικά αίτια», ισχυρίστηκε
Αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως έφυγαν από τη ζωή πριν από 3 μήνες και απλά τοποθέτησε τις σορούς στο συγκεκριμένο δωμάτιο για να κρύψει τον θάνατό τους
Διαμέρισμα
Fuel Pass και ψηφιακές απάτες: Γιατί τα παραπλανητικά SMS ήρθαν για να μείνουν – Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την επικαιρότητα
Πρόκειται για ένα διαρκές «παιχνίδι γάτας και ποντικιού», όπου κάθε τεχνολογικό φράγμα που υψώνεται, αργά ή γρήγορα δοκιμάζεται και παρακάμπτεται
Scam
Στη φυλακή ο Χρήστος Μαυρίκης για δωροδοκία δικαστή – Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια χωρίς αναστολή 
Τι κατέθεσε ο ανώτατος δικαστής και παραλήπτης της επιστολής Μαυρίκη - «Του εξήγησα ότι δεν παραλαμβάνω φακέλους και ότι πρέπει να απευθυνθεί στη γραμματεία. Τελικά ήρθε στο γραφείο και μου παρέδωσε τον φάκελο»
O Χρήστος Μαυρίκης 6