Ελλάδα

Ο Ερντογάν ονειρεύεται γενίτσαρους σε όλη την Ευρώπη – Το πρωτοσέλιδο “φωτιά” της Star

Όταν πριν από μερικές μέρες ο Ερντογάν είχε καλέσει τους Τούρκους να κάνουν όχι τρία αλλά πέντε παιδιά, λίγοι έδωσαν σημασία στα λόγια του Τούρκου προέδρου. Το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Star αλλάζει τον ευρωπαϊκό χάρτη και δίνει άλλη διάσταση στα λόγια του "σουλτάνου".

Με τίτλο “Ο φόβος της Ημισελήνου” κυκλοφόρησε σήμερα Δευτέρα (20.03.2017) η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Star. Και έχει μετατρέψει την Ευρώπη σε ένα… συνονθύλευμα, όπως θέλει η Τουρκία ή καλύτερα όπως φαντάζεται ότι θα γίνει. Η Ελλάδα… Αλβανία, η Γερμανία… Τουρκία, η Γαλλία… Αλγερία.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας επιχειρεί να… αποτυπώσει το πως θα γίνει η Ευρώπη σε κάποια χρόνια, με βάση τις… φαντασιώσεις των Τούρκων. Μέσα από τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου, η Άγκυρα επιχειρεί να συντηρήσει την κόντρα της με την Ευρώπη. Και σύμφωνα με τη Star, η οποία είναι φιλοκυβερνητική και το πρωτοσέλιδό της περνάει από έγκριση πριν τυπωθεί, το 2050 η Ευρώπη θα έχει γίνει… μουσουλμανική!

Και η Γερμανία θα είναι όλη… τουρκική, η Ελλάδα αλβανική, η Ιταλία… ρουμανική! Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπάρχει ο “νέος χάρτης” της Ευρώπης. Στη θέση της Ελλάδας, η σημαία της Αλβανίας. Και στη θέση της Αλβανίας, η σημαία της Ελλάδας. Στη Γερμανία, η σημαία της Τουρκίας, στη θέση της Ιταλίας και της Ισπανίας η σημαία της Ρουμανίας και στης Γαλλίας, η σημαία της Αλγερίας.

Το point της Star; Ότι μετά την προτροπή του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν στους Τούρκους να μην κάνουν τρία αλλά πέντε παιδιά, στην Ευρώπη οι μουσουλμάνοι θα είναι η πλειονότητα.

Σαν να ονειρεύονται μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, με… γεννίτσαρους τα νεογέννητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την πατροκτονία στη Γλυφάδα: Ακούσαμε «Παναγία μου βοήθα με» και μέσα σε 5 λεπτά τον αποτελείωσε
«Άφησαν έναν άνθρωπο με παρανοϊκή σχιζοφρένεια, τόσο πολύ βαριά διάγνωση, να κυκλοφορεί ελεύθερος και μόνο φροντιστή ίσως τον πατέρα του» λένε αυτόπτες μάρτυρες του φονικού
Ο 80χρονος πατέρας που έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του
Έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: «Η επιθεώρηση εργασίας είναι από την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης
«Η Πυροσβεστική και οι υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές προβαίνουν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος»
φωτιά - τρίκαλα