Ελλάδα

Αρνιακός: Το πλοίο είναι στην λίστα με τις χειρότερες περιοχές από πλευράς ανέμων!

Στην λίστα με τις χειρότερες περιοχές από πλευράς καιρικών συνθηκών βρίσκεται το φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic, εξηγεί στο Newsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

«Οι καιρικές συνθήκες στο σημείο της Αδριατικής που το πλοίο κινδυνεύει δυστυχώς βρίσκεται στη λίστα των περιοχών με ισχυρούς ανέμους νοτιοδυτικούς εντάσεως 8 με 9 μποφόρ, τοπικά εως 10 μποφόρ. Αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ οπότε από τις 9 με 10 το βράδυ οι άνεμοι σιγά σιγά θα αρχίσουν να γυρίζουν σε βορειοδυτικούς εντάσεως 7 με 8 μποφόρ», είπε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Και συνέχισε: «Ο νοτιοδυτικός άνεμος στην περιοχή αυτή έχει υψηλό κυματισμό γιατί έρχεται άκοφτος από την Αφρική. Δηλαδή μεταξύ Αφρικής και Αδριατικής δεν παρεμβάλλεται στεριά με αποτέλεσμα οι άνεμοι να δημιουργούν πολύ υψηλά κύματα στην συγκεκριμένη περιοχή».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κιβωτός του Κόσμου: Την καταδίκη του πατρός Αντωνίου ζήτησε η εισαγγελέας για ξύλο, τιμωρίες και καταναγκαστική εργασία σε ανήλικους
Η κ. Συμιγιάννη πρότεινε την ενοχή για πέντε από τους επτά συνολικά κατηγορούμενους, του πατρός Αντωνίου και ακόμη τεσσάρων πρώην εργαζόμενων της Κιβωτού για βαριά, επικίνδυνη ή απλή σωματική βλάβη κατά περίπτωση
Ο πατέρας Αντώνιος στη δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου