Ελλάδα

«Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν έφυγε από τον καρκίνο» αποκαλύπτει η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε με την σύζυγο του Κώστα Χαρδαβέλλα και μετέφερε το ρεπορτάζ της

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας και η Μαρία Παναγοπούλου ήταν παντρεμένοι από το 1992 και είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Του στάθηκε σαν βράχος, μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας άφησε χθες (17-12-2024) την τελευταία του πνοή στα 79 του χρόνια. Η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή με στόχο να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα, αναφορικά με την αιτία θανάτου του σπουδαίου δημοσιογράφου. Η παρουσιάστρια του Happy Day μετέφερε το ρεπορτάζ της.

«Θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί το πρωί μίλησα με τη Μαρία που ήταν στο νοσοκομείο και κανόνιζε τα διαδικαστικά. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν έφυγε από τον καρκίνο και αυτό είναι κάτι που θέλει να το ξεκαθαρίσουμε η Μαρία. Εδώ και ένα χρόνο, μάλλον μετά τον κορονοϊό που πέρασε -δεν τους το έχουν πει ξεκάθαρα αλλά μάλλον μετά- άρχισε σιγά σιγά η υγεία του να παίρνει την κατιούσα».

«Άρχισε να παρουσιάζει διάφορα ζητήματα υγείας, επηρεάστηκε η φωνή του, έψαχναν με εξετάσεις να δουν τι συμβαίνει, αλλά δεν τα κατάφεραν να πάρουν σαφή απάντηση, παρόλο που είχε περάσει όλες τις εξετάσεις. Δεν ξέρουν αν τα ζητήματα υγείας σχετίζονται με τον κορονοϊό, δεν τους το είπε κάποιος ξεκάθαρα.

Η υγεία του άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα εδώ και περίπου ένα μήνα. Χρειάστηκε οξυγόνο στο σπίτι, είχε χάσει πολύ βάρος και μπήκε στο νοσοκομείο με δυσκολία στο αναπνευστικό και τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την τελευταία μάχη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που τόνισε ότι μεταφέρει τα λόγια της συζύγου του Κώστα Χαρδαβέλλα.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας γεννήθηκε στον Πειραιά, στις 5 Σεπτεμβρίου 1945 και σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα. Πρωτοεμφανίστηκε στη δημοσιογραφία κατά την περίοδο της Χούντας, όταν προσλήφθηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Έθνος. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 1977, με την παρουσίαση της εκπομπής Πρόσκληση στο στούντιο στην ΕΡΤ. Από τότε απέκτησε μεγάλη δημοφιλία, λόγω της πρωτοτυπίας που είχαν οι εκπομπές του.

Συμμετείχε στην ψυχαγωγική εκπομπή Σάββατο πρωί, Κυριακή βράδυ το 1978, ενώ μαζί με τους δημοσιογράφους Γιάννη Δημαρά και Γιώργο Λιάνη παρουσίαζε την πετυχημένη και πολυσυζητημένη εκπομπή της εποχής εκείνης Ρεπόρτερς, στην ΥΕΝΕΔ το 1982 και μετέπειτα στην ΕΡΤ2. Με αυτούς τους δύο δημοσιογράφους συμμετείχε και στην επετειακή εκπομπή της ΕΡΤ2 για το κλείσιμο των 20 χρόνων από τη δημιουργία της ελληνικής τηλεόρασης.

Το 2009, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο. Ήταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο, Μαρία Παναγοπούλου και είχαν αποκτήσει ένα γιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κομπίνα εκατομμυρίων» στην Καρδίτσα: Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – «Τα έπαιρνε όλα δεν άφηνε ούτε σεντ»
Η οικονομική ζημιά που προέκυψε από τις πρώτες καταγραφές ξεπερνάει τα 3εκ ευρώ, ενώ ο λογιστής έκλεισε αιφνιδιαστικά το γραφείο του στην Καρδίτσα και έγινε... καπνός
Ευρώ 4
«Οι δικαστικές αρχές ήξεραν από τον Νοέμβριο του 2024 για τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη» - Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία
Τα τρία βίντεο παρουσιάστηκαν τέσσερις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2025, αλλά για άγνωστο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 11
«Θρίλερ» με τον τριπλό θάνατο της οικογένειας στο Ελληνικό: Θα καταθέσει ο Ελληνοκαναδός φίλος του επιχειρηματία – «Να κινηθούν οι διαδικασίες σε τρία επίπεδα»
Το Ανθρωποκτονιών ερευνά την υπόθεση - Ανοικτό μέχρι το βράδυ της Παρασκευής το κινητό της Βαρβάρας Σιδηροπούλου και «ενεργή» στο Viber
Η οικογένεια που πέθανε μέσα σε λίγες ημέρες στο Ελληνικό 4