Ελλάδα

Ο μητροπολίτης Μαντινείας έγινε… εργάτης(ΦΩΤΟ)

Ρούχα εργασίας φόρεσε κάτω από τα ράσα ο μητροπολίτης Μαντινείας κ. Αλέξανδρος, προκειμένου να βοηθήσει στις εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στην ιερά μονή του Τιμίου Προδρόμου Κυνουρίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Ο μητροπολίτης, μαζί με κληρικούς και λαϊκούς, βρέθηκε χθες στα κτήματα της μονής, με σκοπό να βοηθήσει στις εργασίες αλλά και στην τοποθέτηση νέου υδραγωγείου στη μονή, το οποίο θα αρδεύει και θα υδρεύει τα κτήματά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ DOGMA.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
Νέες καταγγελίες ασθενών βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ιατρείο του Κολωνακίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης 6