Ελλάδα

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ισχυρίστηκε ότι υπήρξε καταγγελία ανηλίκου σε βάρος του Σπύρου Μπιμπίλα» λένε οι δικηγόροι του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε την ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook

Με μια ανακοίνωση οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκαθάρισαν πως ο πελάτης τους δεν αναφέρθηκε ποτέ ότι υπήρχε καταγγελία ανηλίκου κατά του Σπύρου Μπιμπίλα.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με τον κατηγορούμενο να οδηγείται εκτός δικαστικής αίθουσας και τις αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Σπύρου Μπιμπίλα να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μάλιστα διέρρευσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίστηκε ότι υπήρχε καταγγελία από ανήλικο σε βάρος ηθοποιού την οποία ο Σπύρος Μπιμπίλας απέρριψε. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε την ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για να ξεκαθαρίσει την αλήθεια προς το πρόσωπό του.

«Μετά τα όσα έγιναν στην δίκη Φιλιππίδη κατά την κατάθεσή μου το γραφείο του δικηγόρου υπεράσπισής του έστειλε αυτήν την ανακοίνωση προς εμένα και προς όλους! Η λάσπη δεν μπορούσε φυσικά να περάσει».

 

«Ανακοίνωση Μιχάλη Δημητρακόπουλου, Κικής Πακιρτζίδου, Εύας Μπομπολή, πληρεξουσίων δικηγόρων Πέτρου Φιλιππίδη.

Προς αποφυγήν εσφαλμένων εντυπώσεων, διευκρινίζουμε ότι ο κύριος Πέτρος Φιλιππίδης δεν ισχυρίστηκε ότι υπήρξε καταγγελία ανηλίκου σε βάρος του κυρίου Μπιμπίλα» κατέληγε η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ για τις καταγγελίες Κωνσταντοπούλού: «Διερευνάται το περιστατικό για τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών»
«Η Ελληνική Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας, στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και στην εφαρμογή των νόμων, με γνώμονα την προστασία των πολιτών και τη διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Μαρία Καρρά: Στον ανακριτή η χήρα του Γιώργου Τράγκα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Το βαρύ κατηγορητήριο
Ήδη ο γιος του Γιώργου Τράγκα, έχει δώσει συναίνεση έτσι ώστε το ποσό των 10.000.000 ευρώ, που αποτελούν τα χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο, να αποδεσμευτούν - Τι λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του Νίκος Αγαπηνός
Μαρία Καρρά / Γιώργος Τράγκας
«Δεν θα απαλλαγείς από εμάς» – Οι απειλές των Κινέζων στον σμήναρχο κατάσκοπο όταν τους είπε ότι θα βγει στη σύνταξη
Τυ έδωσαν μια κάρτα αναλήψεων, η οποία είχε εκδοθεί στο Χονγκ Κονγκ σε όνομα τρίτου - Με αυτή την κάρτα μπορούσε να κάνει αναλήψεις σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ανά τον κόσμο
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Νέα κατολίσθηση έκλεισε την παλαιά εθνική οδό Άρτας – Αμφιλοχίας, αποκομμένη οδικώς η Ήπειρος
Μετά το κλείσιμο της Ιόνιας Οδού λόγω κατολίσθησης και με τη νέα κατολίσθηση, η Ήπειρος έχει ουσιαστικά αποκοπεί στα δύο από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ώρα που οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας - Άρτας
Ο Παύλος ντε Γκρες απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος: «Θέλω να προσφέρω στην χώρα μου, πολλά περνούν από το μυαλό μου»
«Είναι στο αίμα μου η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικός», τόνισε - Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρί Σαντάλ και τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παύλος Ντε Γκρες 22