Ελλάδα

“Ο πόλεμος στη Συρία είναι κοντά αλλά ακόμη δεν ζητήθηκε η Σούδα”, λέει ανώτερη πηγή του ΥΠΕΘΑ

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν πια καθαρά στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Και η Ελλάδα βλέπει συννεφα πολέμου να μαζευονται επικίνδυνα στη Συρία.

 Οι πληροφορίες για αίτημα χρήσης της βάσης της Σούδας που είδαν την δημοσιότητα σήμερα σε δημοσίευμα εφημερίδας μπορεί να διαψεύδονται από ανώτατη πηγή του ΥΠΕΘΑ ωστόσο είναι βέβαιο ότι είναι θέμα χρόνου η έναρξη μιας στρατιωτικής επιχείρησης κατά της Συρίας, στην οποία η Σούδα θα έχει πρωταγωνιστικό και καταλυτικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας