Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Διευκόλυνση πλημμυροπαθών εγγεγραμμένων ανέργων

Διευκολύνσεις για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, προσφέρει ο ΟΑΕΔ. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση.

Η διοίκηση του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, ανακοινώνει τα εξής:

Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ

• Η αυτοπρόσωπη παρουσία των επιδοτούμενων ανέργων των περιοχών που υπάγονται στην αρμοδιότητα των ΚΠΑ2 Μεγάρων και Ελευσίνας, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν στα γραφεία του ΟΑΕΔ, θα επιβεβαιώνεται από την διεύθυνση των ΚΠΑ2, σύμφωνα με τις οδηγίες της διοίκησης, προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα συνέχισης της επιδότησης, προϋπόθεση που είναι αναγκαία για όλους τους επιδοτούμενους ανέργους της χώρας.

• Η ανανέωση των δελτίων ανεργίας των μη επιδοτούμενων ανέργων, που έχουν λήξει ή πρόκειται να λήξουν το χρονικό διάστημα από 15.11.2017 έως 15.12.2017 και ανήκουν στις περιοχές αρμοδιότητας των ΚΠΑ2 Μεγάρων και Ελευσίνας, θα ανανεωθούν αυτόματα από την κεντρική διοίκηση του Οργανισμού.

Τα μέτρα αυτά, θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, μέχρι την αποκατάσταση της καθημερινότητας των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική