Ελλάδα

Οδηγός ταξί χρέωσε 600 ευρώ από οικογένεια τουριστών για μια κούρσα αεροδρόμιο – κέντρο Αθήνας

«Άδειασε» το πορτοφόλι της οικογένειας με την απειλή βίας - Ερευνάται και άλλη καταγγελία σε βάρος του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χειροπέδες σε οδηγό ταξί ο οποίος πήρε 600 ευρώ από οικογένεια τουριστών με την απειλή βίας, μετά από διαδρομή από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 38χρονος οδηγός ταξί τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (13.08.2026), παρέλαβε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, οικογένεια τουριστών με προορισμό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, ο 38χρονος με επαναλαμβανόμενες απειλές χρήσης βίας και τρομοκρατώντας τα μέλη της οικογένειας, τους ανάγκασε να του παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προκειμένου να αποβιβαστούν και να παραλάβουν τις αποσκευές τους από το όχημα.

Λίγο αργότερα, η οικογένεια μετέβη στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

Εκεί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος, μετά από ενδελεχή προανάκριση και ανάλυση ψηφιακών δεδομένων, ταυτοποίησαν τον 38χρονο ως οδηγό του εν λόγω οχήματος ταξί και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.

Ως αποτέλεσμα, πρωινές ώρες σήμερα, αστυνομικοί συνέλαβαν δυνάμει εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης τον 38χρονο και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι διερευνάται και άλλη καταγγελία τουρίστα σε βάρος του 38χρονου, όπου ο κατηγορούμενος προσπάθησε να τον εξαπατήσει για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας φέρνουν ισχυρές καταιγίδες και κρύο - Χιόνια στα ορεινά από την Τρίτη
Στο επίκεντρο από το βράδυ του Σαββάτου θα βρεθούν το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και βορειοδυτική Πελοπόννησος, καθώς και ορεινά τμήματα της δυτικής Θεσσαλίας
Δυνατή βροχή στην Αθήνα
Ζωντανή εντοπίστηκε 44χρονη που είχε πέσει από κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά της Ζακύνθου - Ήταν για ώρες στη θάλασσα
Η γυναίκα βρέθηκε από παραπλέον φορτηγό πλοίο με σημαία Μαδέρας σε απόσταση περίπου 70 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά της Ζακύνθου και περισυνελέγη από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού
Λιμενικό