Ελλάδα

Οι άνεμοι παρέσυραν τζιπ στην Τήνο: «Καρφώθηκε» σε αυλή σπιτιού

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματίες - Φωτογραφίες από το σημείο

Το ότι οι Κυκλάδες φημίζονται για τους θυελλώδεις ανέμους είναι γνωστό. Το ότι οι άνεμοι κατάφεραν να παρασύρουν αυτοκίνητο τύπου τζιπ στην Τήνο, προκαλεί εντύπωση και φόβο.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (13.07.2025) σε χωριό της Τήνου, στο Φερό. Λόγω των δυνατών ανέμων, το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο, παρασύρθηκε, έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε σε αυλή σπιτιού.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματίες, αναφέρει το tinostoday.gr.

Αυτοκίνητο
Φωτογραφία από tinostoday.gr

Το συγκεκριμένο σημείο, στην οδό που ξεκινά από την Παχιά Άμμο και συνεχίζει προς το Φερό χωριό και τη Λυχναφτιά, είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες για την επικινδυνότητά του.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων για διάνοιξη, διαμόρφωση και τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο: να μπορούμε να ζούμε στα σπίτια μας χωρίς να κινδυνεύουμε μέσα στην αυλή μας», είπε συγκεκριμένα ένας κάτοικος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα