Ελλάδα

Οι… απρόσκλητοι στο μπιρίμπα πάρτι ήταν ληστές

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε μπιρίμπα πάρτι και λήστεψαν την οικοδέσποινα και τις καλεσμένες της! 1.700 ευρώ και κοσμήματα η λεία τους.

Απειλώντας την οικοδέσποινα με πιστόλι, δυο κουκουλοφόροι ζήτησαν όλα τα χρήματα που είχαν μαζί τους οι παρευρισκόμενες, τα κοσμήματά τους, ακόμη και τις μάρκες με τις οποίες έπαιζαν χαρτιά!

Τις ανάγκασαν να αδειάζουν τις τσάντες τους και ό,τι είχαν μέσα να το τοποθετήσουν σε μια μαύρη σακούλα. Ο ένας από τους ληστές μάζεψε τα υπάρχοντα των γυναικών που έπαιζαν μπιρίμπα και ο συνεργός του κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, όπου βρισκόταν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας.

Ήταν τέτοιο το σοκ των γυναικών που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους ληστές, που μια εξ αυτών λιποθύμησε. Η οικοδέσποινα κατήγγειλε τον αξιωματικό υπηρεσίας πως δεν θέλησε να της πάρει κατάθεση, λέγοντας της πως δεν υπάρχουν στοιχεία άρα δε μπορεί να γίνει τίποτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος των 5 συλληφθέντων για τις «κομπίνες» στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά – Κατασχέθηκαν σχεδόν 6 εκ. ευρώ
Ασκήθηκε σε βάρος τους, ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση, κατ´ εξακολούθηση σε βάρος των συμφερόντων της ευρωπαϊκής Ένωσης και του ελληνικού δημοσίου, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και λαθρεμπορία
ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ, ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΠΕΡΑΜΑ 2